Zoek binnen Consulta

Nieuw: Master Mobile Spray

Maakt ambulant werken nog gemakkelijker !

Licht en compact apparaat met hoge functionaliteit. Met zijn 2,7 kg een lichtgewicht die snel opgebouwd kan worden en dus ideaal is om dagelijks te gebruiken onderweg.

Revolutionair design die het apparaat compact en elegant maakt en toch robuust en gemakkelijk te bedienen. Het apparaat is heel eenvoudig om te reinigen of te verplaatsen.

Het handstuk, gebaseerd op de technieken voor tandartsen is makkelijk te reinigen en te ontsmetten. Verkrijgbaar met de NT100 (LED) en de PDL40

De Mastermobile heeft heen innovatief aanraakscherm. Dit scherm mag met een in ontsmettingsmiddel gedrenkte doek gereinigd worden waardoor perfect hygiënisch kan gewerkt worden.

Dankzij het tunnelsysteem aan de zijkant kan de motorkabel netjes opgeborgen worden. Bij gebruik trek je de kabel gewoon naar buiten. Tijdens de behandeling kan de motor in de uitsparing gelegd worden.

De Mastermobile heeft een stopcontact en een aansluiting voor een voetpedaal zodat de gebruiker er makkelijk kan mee werken.

De Mastermobile zit in een handige tas en moet hier voor gebruik niet uitgehaald worden. Zowel het voetpedaal, de stekker als de motor zijn vrij toegankelijk wat een snelle opstart ter plaatse mogelijk maakt.

Master_mobile_spray_caracteristiques