Zoek binnen Consulta

Hairaway

Voor een efficiënte ontharing

Hairaway is een compleet gamma ontharingsharsen en toebehoren voor het gehele lichaam en verschillende huid- en haartypes. De meeste harsen zijn beschikbaar in cassettes, metalen en kunststof potten en korrels.

Hairaway is de perfecte oplossing om storende haartjes te verwijderen. Voor ontharing met spatel, cassettes en strips is er de keuze uit 4 soorten hars: Softwax Green Pine: een groene natuurhars met hoge trekkracht, Creamy Sensitive: een crèmekleurige hars die enkel uit esters bestaat voor de huid gevoelig aan Colofonium, Strong Wax: bevat geen Colofonium maar heeft een hogere trekkracht en Speedy Wax zonder kleur- of geurstoffen én met een zeer laag smeltpunt. Tevens is er filmhars in korrels voor gevoelige zones, verkrijgbaar in Brazilian Blue blauw, Calendula oranje (zonder Colofonium), Groen en Sensitive (zonder Colofonium), deze 2 laatste zijn harde ontharingswaxen in korrels, gemakkelijk te doseren + producten voor-en nabehandeling, verwarmers.

Hairaway in jouw salon? Vraag informatie aan. Trainingen

4

soorten vloeibare hars

4

soorten hars in korrels

3

verschillende verwarmers: voor vloeibare hars, korrels en cassettes.

Bestsellers

HAIRAWAY GROEN

groene, vloeibare natuurhars (o.a. dennenhars) met een zeer hoge trekkracht voor de ontharing van grotere lichaamsdelen.

HAIRAWAY CREAMY SENSITIVE

een crèmekleurige vloeibare was die enkel uit esters bestaat voor de ontharing van de delicate gedeeltes, zonder colofonium.

HAIRAWAY BRAZILIAN BLUE FILMHARS

blauwe korrels uitermate geschikt voor het ontharen van zeer gevoelige zones, zoals bikinilijn, bovenlip, oksels, wenkbrauwen.

Signature behandelingen

HAIRAWAY BRAZILIAN BLUE KORRELS

breng de warme Brazilian Blue in een dunne laag aan met een houten spatel waarbij U zorgt dat er een dikkere rand ligt aan het uiteinde zodat U deze gemakkelijk kan oppakken. Laat opdrogen, verwijder de hars terwijl de klant de huid aan één kant spant en U aan de andere kant.

HAIRAWAY VLOEIBARE HARS

verwarm de hars en maak de huid vetvrij. In een snelle beweging wordt de metalen spatel 3 x langs de afstrijkstrook schoongemaakt. Breng de hars met de spatel haaks op het been in een vloeibare beweging aan. Volg de groeirichting van de haren. Plooi een stuk strip om zodat dit harsvrij blijft, druk de strip op de hars en strijk krachtig over de strip. Trek de strip tegen de haargroei in evenwijdig met het been af. Gebruik dezelfde strip tot deze met hars verzadigd is.

HAIRAWAY NABEHANDELING

Direct na de ontharing de harsresten met een weinig After Treatment olie verwijderen en hierover de Cooling Finish Gel of Slow and Calm mousse aanbrengen.