Zoek binnen Consulta

Reneve

Het geheim van buitengewone schoonheid

Op basis van het unieke concept van Clinical Beauty werken artsen, fysiotherapeuten en schoonheidsspecialisten met een globale methode die esthetische geneeskunde, cosmetologie en innovatieve technologieën integreert. Het doel? Het zoeken naar een globale werkfilosofie gewijd aan welzijn, in het evenwicht van lichaam en geest, die resultaten van absolute topkwaliteit garandeert.

Vandaag heeft RENEVE zich internationaal gevestigd als een prestigieuze onderneming met 40 jaar actieve ervaring op het gebied van esthetische geneeskunde .
Dankzij de constante inzet en middelen die worden geïnvesteerd in onderzoek op medisch en bio-technisch gebied, hebben we nieuwe multifunctionele technologieën ontwikkeld die, geïntegreerd met nieuwe toepassingsprotocollen, leven geven aan wat nu erkend wordt als het Clinical Beauty Concept..

Distributie Benelux

Reneve in jouw salon? Vraag informatie aan. Trainingen

40

jaar ervaring

100%

Europese productie

Prestigieuze partners

Signature behandelingen

Ultralift H5

Ultralift H5 is een multifunctioneel platform voor de behandeling van huidverslapping en gelokaliseerd vet.
Een exclusieve technologie die synergetisch gebruik maakt van microgefocuste ultrasone energie en radiofrequentie voor uitzonderlijke gezichts- en lichaamsbehandelingen.
Ultralift H5 werkt op verschillende niveaus van de huid, om een niet-chirurgische “soft lift” uit te voeren.

CRYOMODEL CT5

CRYOMODEL CT5 is een innovatieve, doeltreffende en doelgerichte behandeling voor de vermindering van cellulitis en plaatselijke vetophopingen. CRYOMODEL CT5 is een moderne technologie die het resultaat is van uitgebreide ervaring op het gebied van esthetische geneeskunde. Het is een revolutionair technologisch platform dat het exclusieve SLIM THERMAL CYCLING-systeem toepast om hardnekkig vet en sinaasappelhuid te bestrijden, de omtrek te verminderen en de huid te verstevigen.
Het effect van de kou in combinatie met de excito-motorische stromen die door het innovatieve thermische cyclingsysteem worden gestuurd, verstevigen het lichaam. Een echte niet-invasieve afslankingsbehandeling die verbazingwekkende resultaten geeft vanaf de eerste toepassing.

LASEMEDIC

De behandeling is gebaseerd op het principe van selectieve foto-thermolyse, waarbij de laserstraling alleen de haarzakjes aantast zonder het aangrenzende weefsel te beschadigen.
Lasemedic zendt namelijk een laserstraal uit met een specifieke golflengte (808nm) die in staat is de huid binnen te dringen en geabsorbeerd te worden door de pigmenten in de haarbolletjes.
Dit veroorzaakt een verhoging van de temperatuur en de definitieve vernietiging van de kiemcel van de bol, waardoor het mogelijk is om permanente ontharing te verkrijgen.

Bestsellers

ULTRALIFT H5

Met ULTRALIFT H5 krijgt u een zachte, niet-invasieve facelift die de huid voller maakt en verstevigt met een duidelijke vermindering van de tekenen van veroudering. In slechts enkele sessies is het mogelijk om de textuur, de teint en de helderheid van de huid te verbeteren:
– HERMODELLERING VAN HET GEZICHTSOVAAL
– OPVULLING VAN DE VOLUMES
– VERMINDERING VAN DE ONDERKIN
– VERBETERDE ELASTICITEIT VAN DE HUID
– VERMINDERING VAN RIMPELS EN VERSTEVIGING VAN DE HALS

CRYO BEHANDELING

– VERMINDERING VAN PLAATSELIJKE VETOPHOPINGEN EN VERBETERING VAN DE VOLUMEVERDELING
– VERSTEVIGING VAN DE WEEFSELS DOOR HET EFFECT VAN EXCITO-MOTORISCHE STROMEN
– ZICHTBARE VERBETERING VAN DE HUID DOORDAT DE AFWISSELING VAN KOUDE EN WARMTE DE WEEFSELREGENERATIE EN DE ELIMINATIE VAN TOXINES STIMULEERT
– MODELLERENDE EN HARMONISERENDE WERKING NA EEN LIPOSUCTIEOPERATIE

​Gezicht
– VERMINDERING VAN DE ONDERKIN
– VERBETERING VAN DE HUIDTEXTUUR
– ANTI-VEROUDERINGSWERKING MET RIMPELVERMINDERING

PERMANENTE ONTHARING: LASEMEDIC

Met een golflengte van 808nm biedt Lasemedic een optimale balans tussen hoge energieabsorptie door de melanine chromofoor en diepe penetratie in de huid.
De hoge fluentie en het vermogen maken een perfecte ontharing mogelijk met een veilige en effectieve behandeling voor alle huidtypes, zelfs de gebruinde huid.
Het hoge vermogen van de Lasemedic diode maakt het mogelijk te werken met korte pulsen die de optimale temperaturen bereiken om de haarfollikel te vernietigen zonder de huid te beschadigen.