Zoek binnen Consulta

Alles wat je nodig hebt voor een succesvolle zaak!

Kwaliteitsvolle materialen

Apparatuur en materialen spelen een belangrijke rol bij het runnen van een succesvolle beauty business. Het is het gereedschap waarmee je dagelijks aan de slag gaat. Kwaliteit speelt dan ook een belangrijke rol.

Care Cosmetics biedt enkel gerenommeerde merken aan die hun kwaliteit reeds bewezen hebben. Of het nu gaat om behandelzetels, pedicure-units of iets simpeler als handschoenen en een vijl, we beseffen dat kwaliteitsvolle materialen een grote bijdrage leveren aan jouw werkplezier en aan de tevredenheid van de klant.

En gaat er eens iets mis, dan staat onze technische dienst altijd voor je klaar!

Download hier onze catalogus

Een professionele uitstraling

De kracht van een professionele uitstraling wordt nog te vaak onderschat. Je salon of instituut is het uithangbord van wat je doet. Belangrijk dus om hier goed over na te denken, en de juiste keuzes te maken. Hoe richt ik mijn salon in? Hoe presenteer ik mijn producten? Wat met de cabine-inrichting? Heb ik een website nodig, en wat met social media?En misschien wel de belangrijkste vraag: hoe kan ik mezelf onderscheiden van mijn concurrenten? Bij al deze vragen helpt Care Cosmetics je graag verder!

Inrichting van je salon

De uitstraling, sfeer en de algemene beleving is erg belangrijk voor jouw klanten. Want de hedendaagse consument is veeleisend… ze willen én een mooi salon, én een professionele behandeling én een snel resultaat én een rustgevende sfeer én… Kortom, ze willen een totaalbeleving met onmiddellijk resultaat.

Wist je bijvoorbeeld dat meer dan 90% van je klanten de verzorgingsproducten uit je salon willen aankopen, en zo’n 84% een opvolgadvies verwachten na een behandeling? Hier kan de inrichting van je salon, samen met aangepaste verkoopmethodieken het antwoord op geven. Samen met Fine Line, een Duitse meubelfabrikant, zoeken we naar een  totaalinrichting op jouw maat. Want de inrichting van je salon en cabines, alsook de presentatie van je producten bepalen straks mee je verkoopcijfers.