Zoek binnen Consulta

Docteur Renaud

100% natuurlijke & effectieve huidverzorging

De verzorgingsproducten van Dr Renaud zitten boordevol actieve bio werkstoffen, essentiële vitaminen en natuurlijke anti-oxidanten. Met de methode van de biotechnologie selecteert Dr Renaud de meest effectieve en veilige ingrediënten uit vruchten- en bloemenextracten.
De ingrediënten zijn van organische oorsprong en de producten vrij van parabenen. Ook wordt er geen gebruik gemaakt van chemische kleur- en geurstoffen, zodat allergische reacties worden vermeden. De medische kant van het merk, het ruime productassortiment en de voortreffelijke prijs/kwaliteitsverhouding zorgen ervoor dat het merk bij heel wat vrouwen in de smaak valt. Dankzij de hoge klantentevredenheid kunnen schoonheidsspecialistes een succesvolle zaak uitbouwen samen met het merk Dr Renaud.

Distributie Benelux

Docteur Renaud in jouw salon? Vraag informatie aan. Trainingen

75+

jaar wetenschap van de huid

100%

natuurlijk & vrij van parabenen

13

productlijnen ter behandeling van iedere huidproblematiek

Bestsellers

CRÈME DOUCEUR FRAMBOISE 50ML

Hydratatie, kracht en berscherming. Heeft een regulerende werking bij huid- en milieustress. Voor een perfect gehydrateerde, soepele en comfortabele huid gedurende de hele dag.

CRÈME RICHE CALMANTE CAMOMILLE 50ML

Baume voor de droge tot zeer droge huid. Heeft een regulerende werking bij huid- en milieustress. Voeding en comfort voor de meest gevoelige huid. Het ideale product na langdurige blootstelling aan de zon en roodheden na scheren.

CRÈME LÉGÈRE CALMANTE CAMOMILLE 50ML

een luchtige textuur, speciaal om de gevoelige huid tot rust te brengen en te beschermen. Vermindert jeuk met 74%, versterkt en is beter gehydrateerd.

SIGNATURE BEHANDELINGEN

Intensive Botanic treatment

Een intensieve verzorging op maat, die de huidproblematiek behandelt en tegelijk de verouderingstekenen in de huid tegengaat.
Een SOS-verzorging, intensief en gericht. Idealiter in kuurverband (4 behandelingen) gedurende 1 maand.

Carotte

De detox behandeling, voor een zuivere en stralende teint. Ideaal voor stedelingen en rokers die hun huid willen ontgiften.
Bevat het CARROT RADIANCE PEEL-OFF MASK, professioneel product
De exclusieve DIGITO-HARMONIE om de huid te herbalanceren.

Anti-Age Rose Quartz roller

De detox behandeling, voor een zuivere en stralende teint.
Ideaal voor stedelingen en rokers die hun huid willen ontgiften.
Bevat het CARROT RADIANCE PEEL-OFF MASK, professioneel product
De exclusieve DIGITO-HARMONIE om de huid te herbalanceren.