Zoek binnen Consulta

MELINE

De eerste en enige productlijn gespecialiseerd in hyperpigmentatie.

MELINE is opgericht in 1998 door Dr. Fernando Bouffard, een internationaal erkend farmaceutisch specialist op het gebied van dermatologische producten en het behandelen van hyperpigmentatie.
Tot op de dag van vandaag is geen enkel concept vergelijkbaar met MELINE, dankzij de unieke producten en bewezen resultaten.

MELINE is de eerste en enige productlijn gespecialiseerd in alle soorten hyperpigmentatie, ongeacht of het lichaam direct of indirect met pigmentstoornissen te maken heeft. Het is geschikt voor elke pigmentsoort of lichaamsdeel. De producten en behandelingen vereisen de nodige ervaring en kennis als huidspecialist om zodoende het gewenste resultaat te bereiken.

Eerste en enige merk gespecialiseerd in hyperpigmentatie
Hoogstaand salonmerk en home treatment
Klinisch getest en wetenschappelijk bewezen
Effectief en veilig

Distributie België

MELINE in jouw salon? Vraag informatie aan. Trainingen

95%

verheldering van hyperpigmentaties

100%

effectief en veilig

27

jaar expertise voor de behandeling van hyperpigmentaties

Bestsellers

MELINE Restore

Intensief verzachtende crème, die de huid herstelt na de professionele pigment behandelingen.
Intensief verzachtende crème
Minimaliseert de kans dat pigment terugkomt na de behandeling.

MELINE dark circle

De combinatie van actieve ingrediënten is speciaal geformuleerd voor de kwetsbare huid rond de ogen. Het vermindert donkere kringen aanzienlijk door de melanine afgifte te reduceren. Daarnaast stimuleert het de celdeling, waardoor gepigmenteerde cellen snel worden afgestoten en het zichtbare tekenen van huidveroudering helpt verminderen.

MELINE Pigment home mask

Zeer intensief masker dat celdeling stimuleert, pigmentophopingen vermindert en de activiteit van melanine in de melanocyten vernietigt. Krachtig pigment masker. Vermindert pigmentophopingen. Stimuleert de professionele behandeling.

Signature behandelingen

MeLine Face Treatment

Het behandeltraject van de Face Treatment bestaat uit gemiddeld 3-8 behandelingen. Tijdens deze behandelingen wordt er afgewisseld tussen intensieve peelings en microneedling. Op deze manier pakken we het pigment in alle lagen van de huid aan. Houd hierbij rekening met een downtime van gemiddeld 3-7 dagen waarbij de huid oncomfortabel aanvoelt en zal vervellen. In enkele gevallen duurt dit langer.

MeLine Dark Circles Treatment

Het behandeltraject voor het behandelen van pigmentvlekken rondom de ogen is vergelijkbaar van met het Face Treatment behandeltraject. Dit traject bestaat uit 3 peelings. Houd hierbij rekening met een downtime van gemiddeld 3-7 dagen waarbij de huid rondom de ogen oncomfortabel aanvoelt en zal vervellen. In enkele gevallen duurt dit langer.

MeLine Spot Treatment

De Spot Treatment is een éénmalige behandeling waarbij we de pigmentvlek met zuren aanstippen Hierdoor vormt er een korst op de plaats van de pigmentvlek. Na deze behandeling start de klant thuis met de nazorg. Het genezingsproces duurt gemiddeld 4-8 weken.