Zoek binnen Consulta

PCA SKIN

PCA SKIN legt de lat hoog als het gaat om innovatieve huidverzorging. PCA SKIN, trust the experts.

Is sinds 30 jaar marktleider op het gebied van klinische huidverzorging en professionele peelings. De PCA SKIN peelings worden gezien als de gouden standaard in de industrie van hun ongeëvenaarde resultaten met minimale downtime. Wereldwijd erkend als ‘ CHEMICAL PEEL AUTHORITY ‘ PCA SKIN wordt gebruikt door de meeste gereputeerde artsen en huidexperten over de hele wereld. Het resultaat van de behandelingen zorgt voor klantentevredenheid en trouw. Pioniers in geavanceerde peeling formules.

Distributie België

PCA SKIN in jouw salon? Vraag informatie aan. Trainingen

100%

vrij van parabenen en dierproefvrij

0%

minerale oliën en synthetische geur- en kleurstoffen

2

decennia samenwerkingen met artsen

Bestsellers

Hyaluronic Acid Boosting Serum

Deze gladmakende mix van ingrediënten zorgt voor een diepe, langdurige hydratatie op drie niveaus: aan de oppervlakte, dieper in de huid en door de huideigen hyaluronzuurproductie te verhogen.

Exlinea Peptide Smoothing Serum

Dit peptide-spotbehandelingserum minimaliseert het verschijnen van expressielijnen en hydrateert, verzacht. Versterkt en verstevigt de ouder wordende huid.

C&E Advanced

PCA SKIN’s meest geavanceerde antioxidantformule. Vermindert donkere vlekken, kalmeert de geïrriteerde huid en vermindert tekenen van veroudering.

Signature behandelingen

Therapeutische maskers

De verschillende huid corrigerende ingrediënten in onze therapeutische maskers exfoliëren, hydrateren en kalmeren. Dit met als resultaat een goed gehydrateerde en gevoede huid, met een verbeterde huidconditie. Deze effectieve producten met anti-oxidanten zorgen ervoor dat de huid beschermd wordt tegen oxidatie en sterke vervuiling van buitenaf. Ook aan te raden om tussen peelings door te gebruiken voor het onderhouden van een gezonde en stralende huid.

Sensi Peel & Ultra Peel

De sensi Peel met 6% TCA: Alle Fitzpatick, Rocasea huiden, gevoelige huiden, fijne lijntjes, doffe, vale huid, ontstoken acné, anti-âge, hyperpigmentatie en onregelmatig huidstructuur. Een ideale behandeling voor een klant die nog nooit een peeling heeft gehad en die graag een peeling van PCA SKIN ervaart. De Ultra peel 10% TCA : Alle Fitzpatrick buiten IV-VI, zonbeschadigde en ouderdomspigmentatie, grove huidstructuur en verhoornde huid, diepe rimpels en verslapping. Een heel mooie peeling voor een mature huiden.

4% pure Retinol peel

4% pure Retinol peel: acné, anti-aging, doffe en vale huid, hyperpigmentatie. Een behandeling aan te raden na elke andere PCA SKIN behandelingen. Op zoek naar een goede boost, glow en versnelde celregeneratie.