Zoek binnen Consulta

Over ons

Al meer dan 35 jaar jouw partner voor een succesvolle zaak!

Waarom Care Cosmetics?

Care Cosmetics biedt ondersteuning bij elk aspect voor een succesvolle zaak: van het leveren van apparatuur, materiaal en producten tot advies over marketing en promotie. Ook denken we graag mee over het imago en de uitstraling van je salon.

Bij Care Cosmetics vind je alles onder één dak:
• Meer dan 35 jaar ervaring in B2B
• Jouw partner in de beauty business
• Professionele ondersteuning, trainingen en service
• Apparatuur, materiaal en inrichting

Kortom, we denken met je mee en doen er alles aan om samen met jou een succesvolle zaak succesvol uit te bouwen.

Download onze catalogus

Onze visie

Succesvol een schoonheidsinstituut of voetverzorgingspraktijk runnen is geen koud kunstje. Enkel vakkennis en passie voor het beroep klaren de klus niet.

Wij geven je graag advies bij de aankoop van verzorgingsproducten, salon- en praktijkinrichting en apparatuur, maar ons doel is vooral om je te begeleiden bij de opstart en ontwikkeling van een succesvolle zaak.

Wij zijn ervan overtuigd dat wanneer we onze krachten en kennis bundelen je efficiënter zal kunnen werken, meer zal kunnen verwezenlijken en sterker zal kunnen groeien. Samen sterk, dat is onze visie om succesvol te zijn en blijven.

“Bij Care Cosmetics streven we ernaar onze klanten te laten schitteren binnen hun verzorgingsgebied. Het succes van onze klanten is onze plicht en passie tegelijkertijd.”

Marijn van Benthem, Directeur

Een stukje geschiedenis…

Consulta (nu Care Cosmetics) startte in 1981 met de productie van ontharingsharsen en aanverwante artikelen onder de merknaam Hairaway. Het doel was een hogere, effectievere en veiligere kwaliteit op de markt te brengen dan destijds verkrijgbaar was.

Sindsdien is het productgamma fors uitgebreid met verzorgingsmerken voor gelaat, lichaam en voeten, apparatuur en inrichting en de nieuwste dermo-cosmetische apparatuur voor schoonheidssalons en voetverzorgingspraktijken. Aan het oorspronkelijke uitgangspunt is echter niets veranderd.

Bij Care Cosmetics zoeken we nog steeds naar innovatieve, effectieve en veilige producten van hoge kwaliteit die beantwoorden aan de behoeften van de consument én de beautyprofessional.

Team-Consulta-