Zoek binnen Consulta

RoC

RoC bewijst beloftes waar te maken!

RoC rocks! RoC Skincare producten bieden innovatieve oplossingen, die gebaseerd zijn op de wetenschap: ieder RoC product is wetenschappelijk en klinisch getest, om de hoogste kwaliteit te garanderen. Het merk heeft als eerste ontdekt hoe retinol te stabiliseren is. Dermatologen zeggen niet voor niks dat dit het ‘gouden standaard’-ingrediënt tegen huidveroudering is. RoC weet de perfecte formule te creëren, zodat retinol vanaf het eerste tot het laatste gebruik effectief blijft. Vandaag de dag is retinol nog steeds een van de grootste anti-aging ontdekkingen in de geschiedenis van de huidverzorging.

Gedistribueerd in de Benelux.

RoC in jouw salon? Vraag informatie aan. Trainingen

1957

Is het jaar waarin RoC is opgericht in Parijs

3

Krachtige formules: Retinol, Hexyl-R Complex en RoC Vitamine C

1000

Ingrediënten worden onderzocht om tot de ideale formule te komen

Bestsellers

MULTI CORREXION HYDRATE + PLUMP NIGHT SERUM CAPSULES

Deze capsules bevatten een perfect gedoseerde dosis hyaluronzuur, waarvan is bewezen dat het vocht vanuit de huid naar de oppervlakte trekt voor een maximaal hydraterende werking.

MULTI CORREXION REVIVE + GLOW DAILY SERUM

Het serum geeft de vermoeide huid de dagelijkse dosis vitamine C die het nodig heeft om de helderheid te maximaliseren en een meer heldere en egalere teint te onthullen.

RETINOL CORREXION LINE SMOOTHING EYE CREAM

Deze oogcrème pakt de 3 tekenen van oogveroudering aan: wallen, donkere kringen en rimpels. Het verjongt zichtbaar de fijne huid rond de ogen.