Zoek binnen Consulta

Samenwerken en groeien met Care Cosmetics?

We zijn niet voor niets de No Limits company!

We houden ervan grenzen op te rekken. Buiten de lijntjes te kleuren. In vrijheid te werken en onszelf uit te dagen. Elke dag opnieuw. Denken in beperkingen? No way! Voor beautyprofessionals, leveranciers en medewerkers zijn we de partner die durft te vragen en uit te dagen. Zoals: ‘wat wil je bereiken’ en we helpen je dan écht. Soms schuurt het. Dat weten we. Maar we weten ook dat we met 25+ jaar ervaring, 39+ merken en een speelveld van meer dan 6.000 relaties, de sleutel in handen hebben om samen te groeien en te gaan voor de stip áchter de horizon. We zijn niet voor niets de No Limits company!

Beauty Professional

Care Cosmetics ondersteunt beautyprofessionals in de totale bedrijfsvoering. We vinden het ultiem geluk als we merken hoe beautypartners hun weg vinden en samen met ons oplossingen zoeken voor businessmodellen. Het meest verbaasd is iemand als we de tip geven: durf te falen. Hebben we niet van onszelf, maar van voormalig topbasketballer Michael Jordan. Hij zegt: ‘Ik heb succes omdat ik faalde’. Prachtig. Van je fouten leer je. Sta op en ga door. Stel: je wilt 20 nieuwe klanten binnenhalen. Zeg je ‘het lukt niet’ als je 2 keer nee hoort? Of ga je door en stel je je plan bij? We geven graag een tip die werkt: spreek met jezelf af dat 1 van de 10 offertes, mailings of acquisitie-pogingen, moet scoren. Je hoort dan 9 keer nee – niet leuk, noem het maar het fuck you percentage – maar als 10% slaagt, is het toch goed? Juist hier zit de slimmigheid!

Partner worden van Care Cosmetics? Het verhaal van Sense for Beauty

No Limits is voor ons een way of life. No Limits gaat over groei; zakelijk en persoonlijk. Waarom we hier zo op hameren? Omdat groei vrijheid oplevert. En omdat succes geen naar woord is. We helpen jou zakelijk – met een lach, daar houden we van. Om je mee te nemen in ons verhaal, hebben we onze waardepropositie gevisualiseerd in de Care Cosmetics groeibriljant.

 

Leverancier

Care Cosmetics heeft de zin ‘patience is a waste of time’ altijd paraat. We vallen in slaap bij lange meetings. Snelheid geeft ons een kick. Dat betekent niet dat we alleen maar rationeel zijn en lijstjes afvinken. Integendeel, als we zaken doen is het onderbuikgevoel ons kompas. Twijfel krijgt daarbij geen kans. We zien te vaak om ons heen dat ondernemers wikken en wegen en zo het momentum verliezen. Ons motto is; stuur aan op een juist beslissingsmoment, wees niet bang en kies. Een keer de mist in gaan, hoort erbij.

In de 25 jaar dat Care het portfolio opbouwde, groeiden we in sneltreinvaart. We wilden vijf merken om een solide basis te hebben, het zijn er nu inmiddels 29. Als onze omgeving zegt, nu is het wel genoeg zeker, halen we lachend onze schouders op. Natuurlijk niet. Care heeft een schaalbaar model en we kunnen (inter)nationaal ons merkportfolio nóg meer versterken. Sinds 2020 heeft 3d investors een meerderheidsbelang in het bedrijf en zo is er ook extra ruimte voor overnames van bedrijven. We zien de toekomst positief in en geen belemmeringen om onze positie als beautydistributeur in retail, salons en online te versterken. Er is nog een wereld te winnen.

Leverancier worden van Care Cosmetics? Het verhaal van Skeyndor Barcelona

No Limits gaat over succesvol samenwerken. Elkaar ondersteunen. Ook als het even tegenzit. Essentieel is dat kennis van de veranderende beautywereld en technologie in elke fase van het proces helder is. Zodat je weet wat je aan elkaar hebt. Open staat voor new business. Wij laten merken groeien. In de groeibriljant zie je de waarden als samenwerken, support en profit in beeld.

Dat bekent soms wat pijnscheutjes hier en daar, want we durven met onze leveranciers de confrontatie aan te gaan. Duwen soms net even iets verder. Zodat the next level een feit is. Overigens staan we ook krom van het lachen op meetings en events. Samengaan met Care betekent dat scherpe deals onderdeel van het DNA zijn, maar net zo sterk telt het aandacht geven aan alles wat toegevoegde waarde biedt. Zodat de beautyprofessional een totaalpakket krijgt voor een succesvolle business en een duurzame toekomst.

Uitleg bij de afbeelding: Leverancier (L), Support (S), Profit (P), Medewerker (M), Samenwerken (SW), Fun (F).

Medewerker

Care Cosmetics is van kleinschalig familiebedrijf gegroeid tot een dynamische club met een team van 95+. Als we bezoek krijgen, is er altijd enthousiaste feedback over de ontvangst en de vitale vibe in het pand. We hebben met elkaar onderling heel veel uitdagingen. Care groeit hard, er zijn in hoog tempo merken aan het portfolio toegevoegd en de wereld van beautyprofessionals verandert snel, denk alleen al aan alle digitalisering en wet- en regelgeving. Intern hebben we vaak pittige discussies. Soms verhit. Wanneer doe je het goed als bedrijf? Gelukkig hebben we professionals in huis en breiden we ons team gestaag uit zodat we ook de toekomst onbezorgd tegemoet gaan.

Bij Care Cosmetics werken we eraan dat je je happy voelt op het werk. Soms vragen we het ook. Wat voor cijfer geef je jezelf op de geluksmeter? Een mager zesje of een vette negen? En als het een zesje is, wat heb je nodig om een paar treetjes omhoog te gaan? Geluk is te meten. Of blij zijn. Het is – vinden wij – ook een keuze. Daar voeren we graag discussies over.

Werken bij Care Cosmetics? Het verhaal van Office Manager Crista

No Limits gaat over ‘het elke dag een beetje beter doen’. Niet alleen in cijfers, maar samen je prestaties naar een hoger level brengen. Bij Care vinden we dat heel gewoon en wees eerlijk, het is ook heel gewoon. Hele volksstammen gamen online en willen niks liever dan hun puntentotaal verbeteren. Elke keer opnieuw. Daar is het hele spel op gebaseerd. Zo is het ook bij ons. We dagen uit, we vragen en zien dat een kleine vooruitgang in de loop der tijd een grote stap vooruit is. Samenwerken, support en fun zie je dan ook terug in onze groeibriljant.

Regelmatig zie je ons een sprongetje maken. Als we persoonlijke groei zien, als we initiatieven zien transformeren in projecten en als we mensen zien samenwerken waar we het nooit van gedacht hadden. Werken met elkaar? Top. Feesten met elkaar? Ook top. We zijn er een kei in. We pakken net zo makkelijk orders samen in bij topdrukte, en staan ook samen op de tafels in een club te dansen. Pas met een (h)echt team, blaas je klanten omver met spraakmakende acties en niet-te-missen marketingtools. Bij Care doen we, leren we nog elke dag en zorgen we voor een werkomgeving waar iedereen zich prettig voelt. Een sportschool, vers fruit, het ‘nieuwe werken’ we zijn er klaar voor.

Uitleg bij de afbeelding: Medewerker (M), Samenwerken (SW), Fun (F), Leverancier (L), Support (S), Beauty professional (BP), Profit (P).